Горя заведение в центъра на Русе

17
В момента на пожара в обекта не е имало клиенти
В момента на пожара в обекта не е имало клиенти

В момента на пожара в обекта не е имало клиенти

В 15:38 часа е сигнализирано за пожар в кухнята на заведение за хранене на адрес на ул. "Муткурова" в Русе. Там са изпратени два екипа от Първа РСПБЗН. Установено е, че горенето е възникнало от съд с мазнина за готвене в кухненската част и се е разпространило по аспирацията. По време на възникване на произшествието, в заведението не е имало посетители. Няма пострадали и от персонала на обекта.

Горенето е ликвидирано на площ около 10 кв. м.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Някой
    Каро, ти явно си някой от квартала и пускаш неверни слухове, някой застаряващ злобар, който гледа да си излее някъде комплексите! Обаче да ти кажа изобщо не вървят! Защо не вземеш да излезеш с името си и лика си, да се разходиш до Райбера и лично да ги кажеш тези неща, ами се криеш, като някой мишка?
  • 7
    6
    Gogo
    Едно от заведенията в града с хубава жива музика без чалга. Много често пълно и през седмицата, защото цените са нормални. А някои злобеят от това и пускат слухове за плъхове. Там никога не те цакат с гадни продукти и зеленчуци. Иначе има нужда от освежаване. Дано моментът бъде използван.
  • 11
    5
    Оня с брадвата
    Има полуфабрикати в задникът ти! А плъхове може би у вас! А колкото до КОАКА,научи се да пишеш! Как може толкова злоба и жлъч? Боклуци!
  • 0
    4
    Каро
    Зловонна кочина, полуфабрикати , омазани комини и плъхове , щъкащи в залите. Хората от квартала им писна от музика и алкохолици
  • 7
    3
    ПОРЕДНА КОАКА НАРЕЧЕНА...
    ТАЗИ ПОРЕДНА КОАКА В ГРАДА НАРЕЧЕНА "ЗАВЕДЕНИЕ "ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ЗА Е ЗАТВОРЕНА ОТ КОРУМПЕТАТА ОТ БАБХй Но те си папат мазни чорби и пият рикия на аванта , когато отидат там.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари