Горанов след разпита: Свидетелят Петков инициира всичко дотук

0
Бившият финансов министър се яви в СГП
Бившият финансов министър се яви в СГП Видео: Novini.bg

Бившият финансов министър се яви в СГП

Владислав Горанов беше разпитан в Софийската градска прокуратура. Бившият финансов министър обясни: "Свидетелят Петков инициира всичко дотук - арестите на лидера на опозицията и всички незаконни действия, свързани с това". 

Горанов посочи, че се е виждал с Васил Божков в Министерството на финансите, за да обсъдят „различни теми”. За всичко това разказал през 2020 г. Посочи още, че е виждал Божков в Министерския съвет във връзка със срещи, свързани с футбола, предава Нова телевизия.

Имаше публична среща между министър-председателя, Васил Божков и други собственици на футболни клубове. Тази е срещата, за която на мен ми е известно, за друга - не знам”, допълни бившият финансов министър.

Той поясни, че на разпита са били изяснявани всички твърдения на лица, в това число и на „свидетеля Петков”, свързани с твърдения за извършване на незаконни действия. „Нямаше нови въпроси”, подчерта Горанов. И допълни: „Незаконни арести на висши политици. И най-вече на лидера на опозицията. Това е незаконно”.

По-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също бе разпитан. Той отказа да даде подробности за разпита с мотива, че е подписал декларация за поверителност. Припомняме, че на 17 март Горанов, Борисов и Севделина бяха задържани за 24 часа от МВР и освободени без повдигнати обвинения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари