Кирил Петков отиде на разпит в прокуратурата

0
Викат ме като свидетел, нямам притеснения, заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“
Викат ме като свидетел, нямам притеснения, заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Видео: bTV

Викат ме като свидетел, нямам притеснения, заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“

Викат ме като свидетел по тема, за която не съм запознат. Ако е като при Асен Василев е по тезата със заплахите срещу Радостин Василев, които той сам опроверга. Надявам се, че ще бъде кратка среща. Нямам притеснения“, каза съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков преди разпита в Градска районна прокуратура.

Той подчерта, че няма доверие на прокуратурата. „Виждаме, че те заемат доста силни политически позиции. Играят го по едни и същи дела хем на трупчета, хем се появяват“, добави Петков, предаде bTV.

Той коментира и това дали как ще гласува ПП за искания имунитет на Бойко Борисов от прокуратурата. „Вярвам в силата на една истинско правосъдие. Вярвам в стандартните процедури в парламента и се надявам, че следвайки тях ще достигнем до истинско правосъдие. Няма да позволим прокуратурата да се използва като бухалка, не става дума само към Борисов. Имам ниско доверие в службите, мисля, че трябва да има огромна реформа в службите“, допълни Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари