Горан Благоев: Путин е на път да запали Трета световна война, той е абсолютен идиот

3
Според историка има данни, че руски самолети прелитат над страната ни, за да доставят оръжие в Сърбия. „Защо в Ниш сърбите трупат оръжие? На 180 км от София? Срещу кого се въоръжават“, каза Благоев
Според историка има данни, че руски самолети прелитат над страната ни, за да доставят оръжие в Сърбия. „Защо в Ниш сърбите трупат оръжие? На 180 км от София? Срещу кого се въоръжават“, каза Благоев Снимка: bTV

„Европа не си научи историята. В момента виждаме тотално безсилие от страна на Европейския съюз. Тези санкции няма да стреснат Путин“, смята Благоев

Има една приказка – с идиот трябва по идиотски да се действа. Насреща ни има един абсолютен идиот, който е на път да прегази Украйна и да я съсипе. Насреща ни е човек, който е на път да запали Трета световна война. Трябват драстични мерки“, каза историкът Горан Благоев за действията на Владимир Путин в Украйна пред bTV

Той припомни историческите паралели при анексията на Чехия от Адолф Хитлер. „Надявам се да не станем свидетели как държавният глава на една суверенна държава е убит от спецназ или най-малкото арестуван“, каза Благоев за украинския президент Володимир Зеленски.

Европа не си научи историята. В момента виждаме тотално безсилие от страна на Европейския съюз. Тези санкции няма да стреснат Путин, смята Благоев.

„Цяла Европа трябва да наложи санкции. Да затвори посолствата, да изгони посланиците, да спре издаването на визи за руснаците. България категорично трябва да го направим, защото знаем ли Путин какви руснаци ще ни прати“, каза още Благоев.

Според историка има данни, че руски самолети прелитат над страната ни, за да доставят оръжие в Сърбия. „Защо в Ниш сърбите трупат оръжие? На 180 км от София? Срещу кого се въоръжават“, каза Благоев.

„Ние не се държим като адекватни съюзници. Как ще разчитаме на НАТО? Надяваме се да влязат в сила защитните клаузи, но трябва да сме категорични, че сме в този съюз, а не сме отстрани и да наблюдаваме“, допълни той.

„Това е един луд, с който светът трябва да внимава как се отнася и не трябва да е по мекия начин“, смята той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    5
    Заарата
    В ''Малката Виена '' има толкова русофили,че чак може да се срамуваш за културния облик на града ! ЗА 45години БКП управление, простотията на ''Диктатурата на пролетариата "",доведе до пълно унищожение на мислещата част от русенци ! Да питаш кой е Горан Блаагоев и какъв е ,означава че си или АБПФК или си неграмотен ! Пълно оскотяване ! Жалко !
  • -5
    4
    любопитен
    Вече няколко пъти Русия е нападала и окупирала България. Веднъж през средновековието, после през 1915 година, в резултат на което ни отнемат Добруджа. И накрая - най-варварското - през септември 1944 година СЪВЕТСКА РУСИЯ обявява война на България, държавата, която не е изпратила нито един войник на източния фронт. Това е от историята "мили ми" путинофили. Като ви е толкова мила путинова Русия - емигрирайте там.Само за сведение- вече отмениха финала на професионалната лига, отмениха и кръга от Формула 1. Русия потъва в пълна изолация. Тъкмо като за вас и вашата блестяка "компетентност" и "интелигентност". Прави сте, мястото ви не е в България.
  • 9
    3
    ХаХа
    Какъв е този малоумник и от къде се пръкна?
  • 8
    2
    History
    G.B. е завършен и необратим малоумник !
  • 9
    1
    darkaveng
    Боже, прибери го тоз неадекватен "гербер-демократ"! Такива Идиоти ще ни вкарат във война с Русия! А тогава нещата са ясни!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари