Годeникът на Милена намерил трупа й

0

Полицейски служители извършват втори оглед на мястото, където тази нощ бе убита 26-годишната Милена в Куртово Конаре. Районът е отцепен и се събират доказателства.

„Беше много добро момиче. Двамата с приятелят й много се обичаха. Сгодиха се на Коледа и правеха планове за сватба”, коментира приятелка на Милена, предаде Traffic News.

Именно годеникът й Илиян намерил тялото. Вечерта двамата били на дискотека, а след това се прибрали вкъщи.  Младата жена тръгнала за работа, но не стигнала на мястото, където я чакали колегите й. Те се разтревожили и звъннали на Илиян, който излязъл да я търси. Намерил убитата жена в близост до дома си. Все още няма задържан. Убитата жена е родом от Ново село.

Младежите били заедно от дълго време, никой от приятелите им не знае някой от тях да е имал друга връзка през последните години. През повечето време момичето живеело в дома на Илиян. 

Милена е била наръгана с нож в гърдите. Не е била ограбена и няма следи от сексуално насилие. Според източници от полицията преди да я намушка, убиецът я е зашеметил, удряйки я в главата с нещо тежко.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари