Глобиха мъж, снимал и обиждал полицай в Русе

1
Русенецът спрял автомобила си до патрулката и започнал да снима полицая с телефона си / Снимката е илюстративна
Русенецът спрял автомобила си до патрулката и започнал да снима полицая с телефона си / Снимката е илюстративна

Русенецът спрял автомобила си до патрулката и започнал да снима полицая с телефона си

С решение на съда, 50-годишен мъж от Русе също е получил наказание за хулигански и непристойни действия, изразяващи явно неуважение към обществото и органите на властта.

Случаят е от 25 януари тази година, когато около 12:25 часа в град Русе, на главен път I-5 /Русе – Бяла/ на километър 2+300 в посока ГКПП "Дунав мост" /в района на пътен възел "Охлюва"/ русенец на 50 г. спрял с колата си до патрулен автомобил на пътна полиция с униформен служител, който извършвал служебните си задължения по контрол на скоростните режими с позиционирано автоматизирано техническо средство. Водачът пътувал със свой познат. След като слезли от автомобила те започнали да снимат полицая с телефоните си, като 50-годишният си е позволил да се нахвърли на служителя със серия обидни реплики, ругатни и други неприлични изрази. На това станали свидетели и още двама полицейски служители, които са отишли на мястото.

Случаят е бил документиран по описа на ОДМВР - Русе, като е образувана проверка и материалите по нея изпратени в прокуратурата.

С постановление от 05.05.2023 г., по описа на Районна прокуратура - Русе и материалите по преписката, на 25.05.2023 г. на 50-годишния мъж е съставен акт по УБДХ и с решение на РРС, по наказателното дело с административен характер от 01.06.2023 г., му е наложена санкция - "глоба в размер 100 лева".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    Пффф
    Преди време, снимам как "паяка" вдига кола, с очевидното очакване да я изтърве или повреди, за да стане шоу. Че ми пристига една кльоща от репатрака "Ти нямаш право да снимаш" ?!?! Моляяяя? На кого говориш на "ти" бе презрян общински служительо! В момента в който посегнеш да ми докоснеш телефона и ще ти счупя ръката! Ченгето в паяка /още имаше такива/ седи и се хили отдалеч. Та заснех си всичко де. А кльощата, мургава такава, май са я уволнили, не я виждам напоследък.
  • 4
    7
    Русенец
    Полицаите лъжат,целият случай е измислен,от тяхна страна,гражданите нямат никакви права пред нито една институция...
  • -2
    6
    бах ти глупаците
    Затова обичам САЩ.Там този боклук щеше да е ако не убит,то проснат ,бит и в панделата.Да върви в САЩ да обижда ченгета .
  • 10
    5
    русенец
    Ченгетата са на наша издръжка, имаме право да ги снимаме. Това с обидите би следвало да е записано на записа. Държавният хрантутник трябва да се контролира, в това число и от случайни граждани. Ако бях на мястото на снимащият, щях да ги спукам от дела и то не в Булгаристан.
  • 4
    4
    my name
    Много глуп аци като този има в цяла България. Кофти народ сме...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари