Глобиха фирма от Мартен с 1500 лева заради камион с насипен товар без покривало

3
Решението е окончателно
Решението е окончателно Снимка: Dunavmost

Глобиха фирма от Мартен с 1500 лева за превозване на насипен товар в камион без покривало

Административният съд в Русе отмени решение № 195/21.02.2022г., постановено по АНД № 2506/2021 г. по описа на Районен съд – Русе, с което е отменено наказателно постановление № Е-234/13.10.2021 г., издадено от кмета на Община Русе, като потвърди наказателно постановление № Е-234/13.10.2021 г., издадено от кмета на Община Русе, с което, за нарушение по чл.21, т.7 от Наредба № 15 за управление на дейностите с битови, строителни и масово разпространени отпадъци на територията на Община Русе, приета от Общински съвет – Русе, и на основание чл.57, ал.1 от същата наредба, на „ИВИЯН ТРАНС“ ЕООД, с ЕИК 2022311876, със седалище гр. Мартен, обл. Русе, представлявано от управителя И.Г.И., е наложено административно наказание „имуществена санкция“ в размер на 1500 лева.

Решението е окончателно

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Реалист
    Голяма новина неща шибания русенски сайт Дунав прост
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари