Главният секретар на МВР разяснява имало ли е среща между Борисов и Петното

0
Главният секретар на МВР разяснява имало ли е среща между Борисов и Петното
Снимка: Крос

Временната анкетна комисия за русенеца Бисер Миланов, известен като Петното, и Христо Бисеров ще заседава от 10 ч. днес, 14 март, в зала Изток на Народно събрание.

Една от причините за съставянето й е свързана с проверка и установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с твърденията за скандална кореспонденция и среща между председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и Бисер Миланов, известен като Петното. По тази тема ще бъде изслушан Светлозар Лазаров, главен секретар на Министерството на вътрешните работи.

Другата тема е свързана с изясняване на всички факти и обстоятелства, довели до внезапното подаване на оставка от Христо Дамянов Бисеров от всички заемани постове в Народното събрание и политическата партия "Движение за права и свободи", в резултат на негови действия, след които са образувани наказателни производства за престъпления, свързани с изпиране на пари, подаване на декларации с невярно съдържание и други, както и потенциалното неправомерно изтичане на информация от българските служби за сигурност към "Боянските сараи". В тази връзка е предвидено изслушване на Тоньо Железчев, директор на дирекция „Публичен регистър“, Сметната палата

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари