Главният простак на републиката отново е проблеснал!

2
Интересното в тоя махленски и бабаитски сюжет е, че авторитетният финансист и бюджетар си е пикал на физиономията, като не е реагирал на простащината на вожда си
Интересното в тоя махленски и бабаитски сюжет е, че авторитетният финансист и бюджетар си е пикал на физиономията, като не е реагирал на простащината на вожда си

Интересното в тоя махленски и бабаитски сюжет е, че авторитетният финансист и бюджетар си е пикал на физиономията, като не е реагирал на простащината на вожда си

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов отправи грозно предупреждение срещу Кирил Ананиев – бивш финансов министър и един от най-опитните експерти в партията му – само защото той си позволи да допусне евентуална подкрепа от ГЕРБ за кабинет с мандат на „Продължаваме промяната“.

Борисов даде ясно да се разбере, че такъв сценарий не съществува, а междувременно унизи Ананиев пред цялата си парламентарна група, разказват медиите.

На определена възраст ерекцията и пикаенето не трябва да се изпускат. Така му дошло и веднага го казал. Да, ама представи си правителство, в което министър на вътрешните работи е Рашков, и ти го подкрепяш. Представяш ли си как става практически? Или Асен Василев финансов министър с всички сътворени от него неща – и ти го подкрепяш.

Ако това ти е било на акъла – добре. Но ако не е било това, просто повече си мерете приказките. След това става какофония. Когато говорите нещо, обяснявайте защо го правите. В името на държавата сме готови на всякакви компромиси, но това трябва да е осъзнато и от другите“, беше обяснението на Борисов.

Интересното в тоя махленски и бабаитски сюжет е, че авторитетният финансист и бюджетар си е пикал на физиономията, като не е реагирал на простащината на вожда си. Може би му е целунал ръка? Или нещо друго?

Любо Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    фатмак кРадев
    От близо 2 години главен простак на Републиката е Киро Простото. Надмина всички бивши, настоящи и бъдещи прости политици. А за тези, които класираха ПП на второ място - без коментар. Просто народ, просто Киро....
  • 3
    10
    До 4
    Ти си крадливия и прост даскал.Дано има и пост на умния и истинския даскал!
  • 3
    9
    daskal
    Сащническият daskal блести и тук с шизофренията си.
  • 4
    8
    Мунчо
    Тиквомире, гаден си като опикан от скункс.
  • 6
    7
    77777
    Не мога да повярвам че този примитив с неговите лакей отново спечели изборите , колкото и да е купения Му вот все пак по голямата част от гласовете за него не са купени ! Това показва колко ниско са паднали критериите на определени гласоподаватели величаещи този субект но и не ме учудва , дори хора с далеч по малко власт се държат мутренски - личен пример мога да дам от вчера но не си струва но за разлика от Боко този ще си понесе законовите последствия !!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари