Главен комисар Терзийски: Има обвинен за умишлено убийство

0
Задържани са 6 лица от групата на Божидар Георгиев - Божо, две от тях продължават да се издирват
Задържани са 6 лица от групата на Божидар Георгиев - Божо, две от тях продължават да се издирват Снимка: БГНЕС

"Задържани са 6 лица от групата на Божидар Георгиев - Божо, две от тях продължават да се издирват", обяви пред Нова тв главен комисар Христо Терзийски - директор на Националната полиция.

Двама от задържаните са се явили в полицията в Бургас с адвокати, другите четирима са задържани от полицията.

"Към настоящия момент обвинение има към едно лице за умишлено убийство", каза Терзийски. На въпрос дали Божидар Георгиев е бил в заведението и установено ли е дали и той е стрелял срещу групата на Митьо Очите, Терзийски каза, че това още се изяснява.

По думите му РПУ Несебър не са имали предварителна информация за очаквана среща в заведението между двете групи, камери показвали, че хората на Очите са пътували към заведението на групи от по 2-3 души и са се събрали заедно едва там..

Комисар Терзийски отрече твърдения, че полицията в Бургас покровителства престъпни групи. Според директора на Националната полиция основната версия за причината за стрелбата остава скандал за паркиране между групите на Очите и на Божо от предните дни.

На въпрос знаете ли кой продава наркотици в Слънчев бряг и Бургас и по-точно Очите държи ли наркоразпространението там, комисар Терзийски обяви, че може да коментира това, след като се съберат доказателства. Той допълни, че се знае за бизнес на Митьо Очите с таксиметрова компания, която управлява дъщеря му и за една обществена пералня.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари