Гимназията по строителство в помощ на Дома за стари хора „Приста”

0

В тихата и свята нощ на Коледа изгрява звезда, която със своето вълшебство отваря вратите на доброто в човешките сърца. Подвластни на вярата, любовта и надеждата, хората търсят един в друг опората, която ще им помогне да посрещнат изпитанията на бъдещето с усмивка.

За поредна година Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Пеньо Пенев” – Русе, успешно проведе Коледна благотворителна акция за събиране на средства в помощ на Дома за стари хораПриста”. Целият колектив на училището, заедно с учениците, откликна радушно на тази инициатива. Събраните 268 лева доказаха, че в ПГСАГ „Пеньо Пенев” – Русе, учат и работят хора с добри и състрадателни сърца.

Финалът на благотворителната акция бе поставен в Дома за стари хораПриста”. На 22.12.2015 година представителна ученическа група от училището посети дома и зарадва неговите обитатели с много лакомства и плодове. Поздравите от Снежанка и коледните песни бяха посрещнати с щастливи усмивки от страна на възрастните хора.

На всички стана ясно, че когато сърцето е отворено за светлината на обичта, човекът винаги намира начин да дари радост на другия човек.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари