Гимназисти изненадаха класната си с букет от 101 рози!

0
Рожденичката, която е преподавателка по биология и здравно образование, е изненадана още при влизането си в класната стая
Рожденичката, която е преподавателка по биология и здравно образование, е изненадана още при влизането си в класната стая

101 рози подариха гимназистите от 11 клас, специалност „Организация на хотелиерството“ в ПТГХТ „Никола Стойчев“ в Разлог, на своята класна ръководителка и финалистката от града в първия етап на първото издание на конкурса на вестник „Струма“ „Любим учител“ Екатерина Сланчева по случай 60-годишния й юбилей.

Уникално красивият букет е имал и своето послание и символика - една бяла роза, символизираща рожденичката, чистите и красиви чувства, с които обгражда учениците си, заобиколена от 100 червени рози, символизиращи самите ученици, признанието и любовта им към любимата класна.

Рожденичката, която е преподавателка по биология и здравно образование, е изненадана още при влизането си в класната стая. Целият под и масата, на която били поставени свещи, торта с фойерверки, подарък и картичка с вълнуващо послание, били обсипани с листа от рози. Учениците вложили символика и в самия подарък - луксозен чаен сервиз, изрисуван с Дървото на живота, като символ на живот, могъщество, дълголетие, щедрост, търпение, покровителство - качества, с които те определят класната си ръководителка, превърнала се през годините за тях и в ценен приятел.

Източник: Struma.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари