Героите на България нямат потребност от почитта и цветята на Борисов!

1
Нека той и подобните нему стоят далеч от светите места и българската памет
Нека той и подобните нему стоят далеч от светите места и българската памет

„Премиерът Бойко Борисов участва в церемония по поднасяне на венец на Мемориала на незнайния воин в Националния гробищен парк „Арлингтън“, отбелязват различни медии.

Аз не знам точно по какви причини премиерът ни е трябвало да участва в тая церемония, тъй като в „Арлингтън“ са погребани тленните останки и на войници, които са воювали срещу България и българското население и са бомбардирали почти безпрепятствено цивилни обекти, убили са и са осакатили хиляди цивилни българи и са нанесли сериозни материални щети на обекти на наша територия, разположени далеч извън зоните на военните действия и обекти по време на Втората световна война.

Борисов близо 20 години се мотае във властта, а 10 от тях е министър-председател, но аз нямам спомен да е поставил не венец, ами дори и едно цвете пред мемориал на български войници и герои, дали живота си за България в не една и две войни, битки, сражения и други трагични събития, свързани с историята ни.

А може би така е по-добре? Нека Борисов и подобните нему стоят далеч от светите места и българската памет. Героите на България нямат потребност от почитта и цветята на Борисов.

Любо Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари