Германия била задължена да арестува Владимир Путин

1
Международният наказателен съд издаде заповед за арест на руския лидер
Международният наказателен съд издаде заповед за арест на руския лидер

Международният наказателен съд издаде заповед за арест на руския лидер

Германия е задължена да арестува руския президент Владимир Путин, ако той попадне на територията ѝ. Това заяви министърът на правосъдието на страната Марко Бушман, цитиран от Zeit.

Той обясни, че ако Путин пристигне, Международният наказателен съд незабавно ще се обърне към Интерпол за изпълнение на заповедта за арест.

"Тогава Германия ще бъде задължена да арестува президента Путин, ако влезе на територията на Германия, и да го предаде на МНС, заяви министърът, цитиран от Агенция Фокус.

Бушман отбеляза, че Международният наказателен съд, за разлика от националните правоприлагащи органи, може да арестува държавни глави.

Припомняме, че Международният наказателен съд издаде заповед за арест на руския лидер Владимир Путин. Решението е взето по делото за депортирането на украински деца от окупираните територии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Никола Стоянов
    Ами нали Германия е в основата на НАТО, тя е механизма, тя е сърцето на НАТО и го има чрез нея и така се глобализира в ЕС и ето как всичко лъсва и ще се разпада някой ден след анализирането на това,а и Русия гони НАТО от Украйна и за това не искат САЩ да има преговори със Зеленски,а помагат с боеприпаси срещу Русия, с надежда да я откажат да гони НАТО.
  • 7
    5
    ...
    Ако дадена държава не е страна по МНС, нейните представители не могат да бъдат преследвани от съда - така че НЕ могат да го арестуват законно :) Тази заповед е недействителна и е израз на безсилие и прах в очите на сляпо вярващите на медиите
  • -3
    4
    Този сайт е
    пълен със шумкари. А се е появила статия за издирваният за отвличане на деца и заплашващ ако го спрат да натисне червеното копче - в миг се впускат всички производни копейки да бълват русофилски глупости. И явно това се толерира от модераторите (ако изобщо има такива).
  • 7
    3
    ...
    Това слабоумна и изцяло политически мотивирана глупост, която ще бъде отменена и хвърлена в огъня с невинен и влажен поглед от същия съд. Ще се поднесат и стотици официални извинения за нея. Сбъркали сте човека за когото сте я издали. Планетата зависи от него. Това не ви е Чаушеску, Тито или Слободан милошевич. Това е най-влиятелната персона на този свят. Всички виждат и си броят стотинките в супермаркетите след като този човек реши да предприеме решително действие. Фалират банки за които никой не би и мечтал че ще фалират. И това да не си мислите, че е от лошо стечение на обстоятелствата. Това е защото някой завършен олигофрен реши, че ще се ебава с РАША ? УАТ ДЪ ФАК ?
  • -1
    2
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Ако дойде в България също трябва да бъде арестуван и обесен на паметника на съветската армия в София!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари