ГЕРБ срещу ЦИК: Тома Биков и в този епизод

0
ГЕРБ обвиниха ЦИК в глупост и "изчегъртване"
ГЕРБ обвиниха ЦИК в глупост и "изчегъртване" Видео: Фейсбук, ПП ГЕРБ

Час преди оповестения разпит на главния герой в ГЕРБ, поддържащият актьор Тома Биков в сагата ”ГЕРБ срещу ЦИК”, заедно със своя колега Цветомир Паунов, свикаха извънреден брифинг

Централната избирателна комисия, първо, отхвърли, а след едночасова почивка одобри заявленията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и новоизбрания кмет на Благоевград Илко Стоянов от "Има такъв народ" да не бъдат обявявани за избрани народни представители.

"В желанието си да изчегъртат ГЕРБ и г-н Борисов, ЦИК щеше да създаде абсурд - Илко Стоянов, след като беше избран за кмет си подава заявление, че вече не желае да е народен представител, защото вече е кмет. При което ЦИК го блокира, но явно са получили среднощно обаждане от някой, за да разберат в стремежа си какво искат да изчегъртат, че може да стане така, че те самите да бъдат изчегъртани от самите техни хора в ЦИК. Недопустимо е такова непрофесионално поведение от страна на ЦИК, което се основава основно на политическа реторика", заяви Цветомир Паунов от ГЕРБ, цитиран от  FROG NEWS.

"Поредна глупост на ЦИК. Цветозар Томов не е най-компетентният човек по конституционни въпроси. Кметът на Благоевград можеше да не е кмет" - заяви Тома Биков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари