ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ: Разговори за съставяне на правителство не е имало

1
Съдебната реформа е на "масата" за преговори, категорични са от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ
Съдебната реформа е на "масата" за преговори, категорични са от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ Снимка: БГНЕС

Съдебната реформа е на "масата" за преговори, категорични са от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

Работни групи на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ разговаряха в парламента по-рано през деня, съобщи bTV. Няколко часа те водиха преговори за приоритетите в първата сесия на 49-ото Народно събрание.

И двете формации бяха категорични, че разговори за съставяне на правителство не е имало.

"Обсъжданията бяха само за това каква е законодателната програма на тази сесия на парламента. Обсъдихме списъка от законопроекти, които ще поставим за обсъждане. Няма изненади. Не обсъждаме дали ще има правителство и како би било то. Не е наша работа", каза Николай Денков от ПП-ДБ.

"Обсъждахме най-вече плащанията по Плана за възстановяване и устойчивост, както и въпросът, свързан с Еврозоната и Шенген. Утре продължаваме работата. В сряда ще излезем с обща позиция", заяви Росен Желязков от ГЕРБ.

По думите му съдебната реформа е на "масата" за преговори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари