ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ отказаха да дават изявления след 10 часа преговори

0
Разговорите започнаха още вчера, но след края им нямаше информация за медиите
Разговорите започнаха още вчера, но след края им нямаше информация за медиите Снимка: БГНЕС

Разговорите започнаха още вчера, но след края им нямаше информация за медиите

Повече от 10 часа продължават преговорите между екипите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ в сградата на бившия партиен дом, където временно се помещава НС. Неделният ден беше последният, преди консултациите на президента, които започват от утре. Защо обаче и от двата преговорни екипа бяха единодушни, че няма да дават изявления и какъв знак е това?

Разговорите започнаха още вчера, но след края им нямаше информация за медиите, информира БНТ.

Тази сутрин преди подновяване на преговорите зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ – СДС Деница Сачева, която е част от преговорния екип, заяви пред медиите, че на този етап разговорите са конструктивни.

Освен нея от страна на ГЕРБ-СДС в разговорите участват вицепремиерът и министър на външните работи в оставка Мария Габриел, както и заместник-председателите на парламентарната група Рая Назарян и Теменужка Петкова.

В преговорния екип на ПП-ДБ са премиерът в оставка Николай Денков, съпредседателят на „Продължаваме промяната“ – Кирил Петков и Асен Василев, и съпредседателите на „Демократична България“ - Христо Иванов и Атанас Атанасов.

В понеделник и вторник президентът Румен Радев ще проведе консултации с парламентарно представените партии след оставката на кабинета "Денков".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Балканеца
    Честито другари. 70 години след откриването му, длаверките продължават да се договарят в партийния дом.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари