ГЕРБ - Русе започва инициативата "Свържи се с мен!"

4
Инициативата е насочена към директен контакт с активни граждани, които сигнализират за всякакви нередности и проблеми на местно ниво, обяви председателят на русенската група Орлин Дяков
Инициативата е насочена към директен контакт с активни граждани, които сигнализират за всякакви нередности и проблеми на местно ниво, обяви председателят на русенската група Орлин Дяков Снимка: Facebook

Инициативата е насочена към директен контакт с активни граждани, които сигнализират за всякакви нередности и проблеми на местно ниво, обяви председателят на русенската група Орлин Дяков

Общинските съветници от ГЕРБ-Русе са подели инициативаСвържи се с мен!”. Тя е насочена към директен контакт с активни граждани, които сигнализират за всякакви нередности и съществуващи проблеми на местно ниво както в социалните мрежи, така и при лични срещи и контакти. Това обяви днес на пресконференция председателят на групата Орлин Дяков.

От вече съществуващата практика съветниците са се убедили, че този активен начин на взаимодействие с гражданите е по-ефективен от месечните приемни, тъй като им позволява по-бързо достигане до същността на проблемите.

При всеки конкретен случай те ще търсят директен контакт с хората за разрешаване на ситуацията. На пресконференцията беше цитиран пресен пример със здравната служба в квартал „Долапите”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    Anonimen
    Кой нормален човек би се "свързал " с крадци като вас , освен ако не също като вас крадец.
  • 7
    7
    Пламен Нунев Мумията
    Колко ли глупав трябва да си, за да гласуваш за Бойко Тиквата, Деса Дуловската или този педераст на снимката?
  • 5
    6
    гербераст
    Тоя льольо на снимката да вземе да се скрие някъде - герберастите никой освен ДПС-ту не ги иска, нито за управление, нито за чеп за зеле, ама те преди избори се активизират и обещават ли, обещават ! Късно е либе за китка, след 12 години грабежи и чекмеджета никога вече гроп няма да управлява !
  • 11
    5
    daskal
    Аха, като в театъра. Автор: Орлин Дяков, режисьор: Орлин Дяков, в главната роля: Орлин Дяков.
  • 15
    4
    Бойко Иванов
    Да започнат инициатива "Да се скрием от срам"!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари