ГЕРБ - Русе се рекламират с операция на болна жена

0

Пълен шаш предизвика съобщение на русенската структура на ГЕРБ до своите последователи, съобщи ПИК.

Организацията на управляващата партия шашна мрежата и дори избирателите си с пресинформация, в която се хвалят, че са дали пари за операция на болна жена. От нея става ясно, че поетесата Венета Бакалова е имала нужда от пари за хирургична интервенция на очите, които ГЕРБ са й отпуснати.

Въпросното съобщение е от преди 7 години и вероятно хората, които го споделят в социалните мрежи не знаят, че съвсем не е ново, а давността му е отдавна невалидна.

След успешното лечение жената издала стихосбирка и я посветила на партията. По този повод от русенската структура са пуснали съобщение, с което да рекламират дейността си, без да си дават сметка, че ползват нещастието на клетницата за политически цели. Именно това е възмутило и стотици русенци, които пускат гневни съобщения под хвалбата на партията.

За капак оперираната поетеса написала шокираща ода за премиера Бойко Борисов, която е по-скоро комична, отколкото хвалебствена. Явно обаче от ГЕРБ-Русе не си дават сметка за това и за пуснали въпросното стихотворение в рекламното съобщение до избирателите си.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари