ГЕРБ иска извънредно заседание на НС по газовата криза и оставката на Николов

0
Опорката, която се разпространява, че ГЕРБ има основна вина за това, че Русия е спряла газа, е недостойна, заяви Десислава Атанасова
Опорката, която се разпространява, че ГЕРБ има основна вина за това, че Русия е спряла газа, е недостойна, заяви Десислава Атанасова Снимка: БГНЕС

Опорката, която се разпространява, че ГЕРБ има основна вина за това, че Русия е спряла газа, е недостойна.

Това заяви пред bTV тази сутрин председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Освен изявление в 9 часа, енергийният министър Александър Николов да даде и своята оставка, настоя Атанасова и посочи, че правителството на Кирил Петков не се справя с нито една от кризите.

Тя съобщи, че ГЕРБ обмисля да внесе искане за свикване на извънредно заседание на парламента заради газовата криза и проектите за решение за Украйна, които по думите ѝ, преседяват повече от месец по кабинетите на мнозинството. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Деливерски
    Злобата,ненавистта,започна да се отразява върху физиономията на някои представители на БУП.Още не се събудила,Деса решава пред тоалетното огледало,че днес ще иска оставката на Николов,утре да се гласи следващият министър.Следва баналния,но логичен въпрос.Коя си ти,която прекрасно знаем,че освен да хулиш по умните българи,за друго не си кадърна. Прочети какво е казал в интервюто си проф. Слатински,асимилирай го ако можеш и тогава искай оставката на този и на онзи...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари