Георги Марков: Джипката е символ на направеното от ГЕРБ

0
Бойко е роден под щастлива звезда, той няма противници в България, смята депутатът от управляващата партия
Бойко е роден под щастлива звезда, той няма противници в България, смята депутатът от управляващата партия Снимка: БГНЕС

Бойко е роден под щастлива звезда, той няма противници в България

Има отслабване на партиите в България. За радост на ГЕРБ, Бойко е роден под щастлива звезда, няма противници“. Това каза пред БНР Георги Марков, депутат от гражданската квота на ГЕРБ.

По думите му има много нови партии, но всички са със стари играчи.

Част от тях са си кадри на Бойко. Цветанов, когото считам за най-добрия изборджия на прехода, беше главна фигура в ГЕРБ. От политическото нищо Христо Иванов беше сложен за министър. Трайчо отникъде стана министър. Мая, която играе ролята на революционер, беше републикански омбудсман, благодарение на Борисов“.

Марков е категоричен, че ГЕРБ ще спечели тези избори.

Смеят се на джипката, но тя е символ на направеното. ГЕРБ разполага с невероятна местна власт... Това ще е голяма морална победа за Бойко, няма такъв играч. „Най-лошият“ вариант за него е да стане шеф на опозицията“.

В предаването „12+3“ депутатът коментира, че изборът на Джо Байдън за президент на САЩ има значение за България:

Ще бъдем притиснати да приемем глобалния пакт на ООН за миграцията. Ще бъде направен опит да бъдем заставени да приемем Истанбулската конвенция. Ще ни натиснат да свалим гащите за македонците. Натискът ще бъде направен след следващите парламентарни избори - ГЕРБ ще бъде блокиран да направи правителство, БСП ще бъде блокирана и чрез „Да, България“ ще се направи опит за неолиберален комунистически преврат“.

Той призна, че е станал тръмпист „след двете изключителни слова на Доналд Тръмп от трибуната на ООН“:

Той каза, че САЩ се отказва от глобализма, от безсмислените войни, от износа на демокрация и поощри патриотизма, националния суверенитет, историческите дадености... Има нещо много знаково в отказа на Тръмп да отиде на клетвата на Байдън. Това не е фасон на обиден човек, а знак за непризнаване на изборите“.

Интервюто с Георги Марков можете да чуете в звуковия файл.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, какво си купи днес от МОЛ-а?
- Няколко чифта бикини, че старите вече омръзнаха на целия град.

Харесай Дунавмост във Фейсбук