Георги Христов взриви „Канев Център”

0

Концертът на Георги Христов снощи в новата мултифункционална зала в Русе „Канев Център” се превърна в най-успешното културно събитие от самото й откриване по думите на нейния мениджмънт.

Почитателите на поп иконата в пълния салон останаха поразени за пореден път от феноменалния му глас, прочувствените изпълнения, безупречната визия, огромния енергиен заряд… всичко онова, което ги привлича към неговото изкуство и което ги кара отново и отново да пропътуват страната, за да присъстват на всеки нов концерт. Факт е, че Георги Христов е единственият български поп певец, който поддържа своята концертна дейност, като в същото време е безкомпромисно критичен към изявите си, работи изключително и само на живо със своя бенд – нещо, с което почитателите му са наясно и затова не пропускат нито една възможност да се насладят на фантастичните му лайфове.

И този път Георги Христов се бе погрижил да има музика за всеки вкус – за душата и сърцето, за доброто настроение, за ценителите. Певецът умело редуваше лирични балади и динамични денс парчета, красиви акустични изпълнения на златните си хитове „Следи”, „Искам да съм сам”, „Животът е измама”, „Сезони”, фолклор и класика… Програмата, която предложи, бе своеобразен калейдоскоп на изумителното жанрово и стилово разнообразие на репертоара му, на неговите вкусови предпочитания към музиката, изкуството и класата в тях. А също и на безграничните възможности на неговия талант и глас, професионализъм и съвършенство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари