Русе посреща ГЕОРГИ ХРИСТОВ

0

Русе посреща ГЕОРГИ ХРИСТОВ за концерт от Националното му турне`2015 – „Изгарям”

На 27 май Русе ще бъде домакин на Националното турне на ГЕОРГИ ХРИСТОВ`2015 – „ИЗГАРЯМ”. Концертът ще се състои в модерната зала „Канев център” от 19.30ч., а билетите вече са в продажба на касата на залата в Русенския университет.

Най-големият и неповторим глас в българската поп музика ще представи заедно с бенда си „Черно и бяло” своя нов албум „Изгарям” , който е удивително богата колекция от разнообразни музикални композиции и от теми. Пламенното „Изгарям” не е само заглавието на песента, дала име на музикалния компактдиск. То е обединяващо за всички чувства и емоции във включените в него произведения: за търсената любов; за болката, която причинява; за нейната стихия и за разрушителната й сила; за причините да продължиш напред... „Изгарям” – така подходящо да охарактеризира твореца ГЕОРГИ ХРИСТОВ, горящ в музиката, във всичко, до което се докосне!

Певецът вече предложи три сингъла от новия си албум, като всеки от тях моментално се превърна в абсолютен хит за почитателите му. Те са заглавната песен „Изгарям”, новата версия на дискотечното му парче „Кой каквото прави...” и уникалната балада „Сбогом”. Тях, още нови, както и някои до болка любими евъргрийни на ГЕОРГИ ХРИСТОВ са включени в концертната програма, която ще представи.

С пълни зали, страхотно настроение, дълбоко уважение и респект към ГЕОРГИ ХРИСТОВ преминаха първите концерти от Националния му тур`2015 – „Изгарям”, които се състояха в Пазарджик, Разград и Търговище. Определено публиката му знае кога да притихне, за да се наслади на чувствена балада, кога да избухне в еуфория от ритъма на динамична песен и кога да награди любимия си артист с продължителни шумни аплодисменти и цветя! На излизане от залите се чуваха коментари, че концертите на ГЕОРГИ ХРИСТОВ зареждат със страхотна енергия и положителни емоции за много време напред, че той е единственият певец, когото следват от град на град, че за тях срещата с „изкуството и божествения му глас винаги означава толкова много щастие”...

„БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ МОИ ПОЧИТАТЕЛИ И ПРИЯТЕЛИ ОТ ПАЗАРДЖИК, РАЗГРАД И ТЪРГОВИЩЕ! БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТОПЛОТО ПОСРЕЩАНЕ, ЗА АПЛОДИСМЕНТИТЕ, ЦВЕТЯТА, УСМИВКИТЕ! НАПРАВИХТЕ МЕ БЕЗУМНО ЩАСТЛИВ! ВИНАГИ ВАШ: ГЕОРГИ ХРИСТОВ” – написа певецът в официалната си страница във „Фейсбук” след първите концерти от пролетния лъч на турнето му.

Следващите градове и дати от Национален тур ГЕОРГИ ХРИСТОВ`2015 – „ИЗГАРЯМ” са:

Русе – 27 май, „Канев център”, 19.30ч. /билети: касата на „Канев център”/;

Пловдив – 3 юни, Лятна сцена „Орфей”, 19.00ч. /билети: Билетен център пред Общината/;

Петрич – 4 юни, Читалище „Братя Миладинови”, 19.00ч. /билети: касата на читалището/

Сандански – 5 юни, Дом на културата, 19.00ч. /билети: касата на Дома на културата/

Варна – 12 август, Летен театър, 21.00ч. /билети: касите на Летния театър, Театър „Българан”, Двореца на културата и спорта и Фестивалния комплекс/

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари