Георги Градев: Боби Михайлов трябва да влезе в затвора

5
Кръвта от улицата е по ръцете на Борислав Михайлов
Кръвта от улицата е по ръцете на Борислав Михайлов

Кръвта от улицата е по ръцете на Борислав Михайлов

Парламентарна комисия изслушва днес Борислав Михайлов. Президентът на БФС е призован на заседанието на комисията за младежта и спорта, за да внесе яснота по мотивите за искането мачът срещу Унгария да се играе при закрити врата.

Пред bTV, вносителят на жалбата срещу решението за преместване и затваряне на двубоя за зрители - Георги Градев, обяви, че кръвта от протеста миналия четвъртък, е изцяло по ръцете на Михайлов и призова за негов арест.

"Още ден след това, като че ли започнаха различни структури да се самосезират, да искат разследвания, неща, които не са от вчера и от днес, но започнаха след този въпросен двубой.

Какво ви говори отношението и поведението на управляващите на Българския футболен съюз. Борислав Михайлов не го видяхме на стадиона, това не е някаква изненада поне според мен. Видяхме Емил Костадинов, видяхме Георги Иванов, Лечков, хора, които казаха първо, че не намират за проблем, онова, което се е случило, не знаят какво се е случило, те са били на стадиона и другото което, че вината не е тяхна. Какво ни говори това?

Искам да ви дам един пример от историята, аз много обичам историята, защото тя ни показва как да се справим с бъдещето, как да взимаме решения. В Румъния застреляха Чаушеску, ние не застреляхме Тодор Живков, виждате къде е Румъния, къде е сега.

Разбира се не казвам да застреляме Борислав Михайлов, но казвам да го арестуваме и да го приберем в затвора, за да може никога повече да няма друг Борислав Михайлов.

И всеки, който дойде във футбола след него, тъй като не забравяйте, футболът не само в България е социален феномен, а в цял свят, всеки, който дойде - има отговорност, която дори е по-голяма от тази на министъра на спорта.

Позицията на председател на футболна федерация е много по-важна в нашата държава, отколкото позицията на министъра на спорта и затова трябва много внимателно да следим кой идва, какво държи и да му го контролираме.

За да можем да го направим, трябва да създадем история. Историята е една – Михайлов трябва задължително да влезе в затвора. Задължително! Това е знак за бъдещите поколения", категоричен е юристът.

Според него, ако у настоящите управляващи е имало морал, е нямало да се стигне до последните събития.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари