Георги Георгиев: В ход е мащабна офанзива срещу БОЕЦ и гражданското общество

1
"Очаквам тежък удар скоро и трябва да сме мобилизирани", алармира Георги Георгиев
"Очаквам тежък удар скоро и трябва да сме мобилизирани", алармира Георги Георгиев

В ход е широко мащабна офанзива срещу БОЕЦ и гражданското общество

 Няколко пъти се е случвало в такъв мащаб. Последния път беше при така наречения "протест" на Възраждане преди година. Целта тогава бе да се легитимира Възраждане, като протестърска партия и да се компрометира БОЕЦ заради отказа ни да ги подкрепим. Не може да имаме нищо общо с фашизоиди и путинофили. Беше организирана и масирана канонада. Занимаваха се и атакуваха повече БОЕЦ отколкото Буда. И с никоя друга организация не се занимаваха.

Опитват се да ни дискредитират, да намалят подкрепата за нас и винаги след това следват тежки удари. Така бе и през 2014, и през 2017, през 2019, 2020г. и тн. Сега се случва същото по заповед на същите. Използва се позицията ни в подкрепа за Украйна, за да бъдем атакувани - БОЕЦ, страницата ни и мен персонално.

Никой не може и не трябва да остане равнодушен към войната, която Путин започна в Украйна, а БОЕЦ винаги сме реагирали срещу всяка неправда! Тази тема спря и заглуши временно темите за Гешев, Пеевски, мафията, корупцията и тн. Знаят, че това е временно и целят да ни смачкат, за да не можем да продължим борбата си срещу тях след като кризата с Украйна приключи. Управляващите също са неадекватни меко казано. Изпирането на Пеевски от НАП, изпирането на Гешев от ГДБОП, бездействието им по сигналите ни за Кошлуков, ГешевКилър и тн. е тежък удар върху нас и върху битката която водим за отстраняването на Гешев. Отново под натиск има образувана нова проверка срещу Гешев по Жоси. Но това вече се превръща в сериал. Същото стана след изпирането на Буда за джипката, след изпирането на Пеевски от НАП и тн. Ние се борим не толкова срещу мафията, а следим и отбиваме опитите на новите управляващи да изпират същите тези, срещу които уж трябва заедно да се борим. Това трябва да се промени.

Гражданите трябва да осъзнаем, че продължаваме да сме почти сами в битката срещу мафията. Че продължаваме да водим битките си във враждебна среда. Че, ако управляващите свършат нещо полезно за нашите битки за справедливост, то е добре дошло, но не може да разчитаме на тях.

Най важно за мафията е да запази Гешев, който им осигурява безнаказаност и за това са готови на всичко.

Давайте отпор на всички атаки срещу нас и във ФБ също. Подкрепяйте битките ни срещу мафията и злото. В момента са мобилизирали огромен ресурс основно срещу БОЕЦ. Бъдете активни, разпространявайте материалите и действията ни. Очаквам тежък удар скоро и трябва да сме мобилизирани. И не забравяйте, че освен Украйна имаме и своите битки и цели тук и за тях е създадена БОЕЦ. Ще се преборим с всичко. Предстоят продълженията на ЖосиГешевГейт, ГешевКилърГейт, както и нови данни по сигналите ни срещу Пеевски и Борисов!

Вън Митрофанова от България. Вън Кошлуков от БНТ.

Поздрави на всички бойци и непримирими граждани! Битката продължава.

Георги Георгиев - БОЕЦ

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ,,,,,,
    Тоз шопар пък кога се е борил срещу неправдата. Само квичи и търси да се наяде !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари