Георги Георгиев, БОЕЦ към превозвачите: Когато ви превземаха бизнеса защо не протестирахте?

4
"КОГАТО Юнион Ивкони ви превземаше линиите и бизнеса защо не протестирахте? Защо, когато близките до Борисов, Горанов и Пеевски ви мачкаха си траехте и мишкувахте?", попита Георгиев
"КОГАТО Юнион Ивкони ви превземаше линиите и бизнеса защо не протестирахте? Защо, когато близките до Борисов, Горанов и Пеевски ви мачкаха си траехте и мишкувахте?", попита Георгиев Снимка: Фейсбук

ДО "автобусните превозвачи"!

КОГАТО Юнион Ивкони ви превземаше линиите и бизнеса защо не протестирахте? Защо, когато близките до Борисов, Горанов и Пеевски ви мачкаха си траехте и мишкувахте?

КОГАТО под натиска на ГЕРБ общинските кметове ви шкартираха и даваха само губещи линии, а всички печеливши заминаваха за 'Ивкони" и близките до мафията фирми защо не протестирахте?

КОГАТО различни партии - ГЕРБ, ДПС, БСП, ВЪзраждане и тн. ви използваха, за да си дундуркат електората на протести и контрапротести, за да крепят прогнилата си власт, защо не протетсирахте, а сервилно им угаждахте?

КОГАТО Лукойл ви дереше по три кожи десетилетия наред с надути цени и не плащаха нито лев данъци, защо не протестирахте?

КОГАТО ви рекетираха и плащахте години наред грешни пари подкупи на институциите на мафията, за да оцелеете. защо не протестирахте?

КОГАТО Борисов крадеше милиарди от асфалт и си трошехте автобусите по пътища, мостове, тунели и магистрали - убийци, защо не протестирахте?

КОГАТО гражданите и БОЕЦ се борихме срещу мафията и месеци наред бяхме на площадите за справедливост и нормален живот, защо не протестирахте?

И СЕГА, когато Лукойл купува "само руски газ", който е на 70 долара барел, а ви го продава на цена от 110 долара, защо автобусите ви не са в Бургас, а искате пак обществото и гражданите да плащаме?

Всеки има право да протестира и да отстоява интересите си. Но когато гражданите плащаме, то никой няма право да злоупотребява с парите ни.

Значи, понеже нямате кураж и ви е страх да се изправите срещу истинските виновни за вашите проблеми, то най лесно е - гражданите да плащат! Не става така. Намерете си топките, изкарайте 5000 автобуса и идете в Бургас и блокирайте Лукойл. Посочете корупционните и криминални практики и монополистите в бранша - "ивконци" и подобни паразити и се изправете срещу истинските си врагове. Тогава ще получите и подкрепата на обществото. БОЕЦ ви чакаме пред Лукойл.

Георги Георгиев, БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари