Ген. Димо Гяуров: Поставянето в готовност на ядрения арсенал на Русия беше блъф

0
Путин сам влезе в капана, който си изгради, смята бившият директор на Националната разузнавателна служба
Путин сам влезе в капана, който си изгради, смята бившият директор на Националната разузнавателна служба Видео: NOVA

По думите му Путин сам е влязъл в капана, който си е изградил

"Видно е за всички, че първоначалните намерения на Путин се провалиха и сме изправени пред дълга, продължителна война с множество жертви и разрушения. Той сам влезе в капана, който си изгради, няма път за отстъпление. Капанът му щракна и във вътрешнополитическо отношение. Поставянето в готовност на ядрения арсенал на Русия беше блъф". Това заяви за "Офанзива" бившият директор на Националната разузнавателна служба ген. Димо Гяуров.

По думите му олигарсите имат много важна функция - те са част от хранителната система на руската икономика и армия. "Те поддържат имперската система. Но и обикновеният руснак е важен. Важно е доколко обкръжението на руския президент е готово да жертва животи. Не знам дали Путин би пристъпил към тежки действия с колосални жертви", сподели той. И допълни, че изказванията показват, че в поведението на Русия няма промяна.

"Поставят се невъзможни условия, които блокират споразуменията. Руснаците тепърва ще разберат за какво става дума, защото Путин изгражда желязна стена около Русия. Нищо чудно да се стигне до военно положение в Русия", отбеляза генералът. И коментира, че отношението на руското посолство към България е недопустимо.

"Те смятат, че българската власт е слабичка. Посланик Митрофанова трябваше да се яви в МВнР. Ако откажеше да го направи дни наред, можеше да бъде отзована, това са крайните мерки", посочи той. Според него руската агентура не е спирала да действа, а мерките срещу нея не са били достатъчни. "Руският народ също е виновен, защото търпи президент като Путин", смята ген. Гяуров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Кратко, точно и ясно!
    Димо, гяур по фамилия,гяур по душа.
  • 2
    3
    русенец
    Не познавам друг, който от ефрейтор е станал генерал. Какви ли свирки прави? Защото като го слушам едва ли има някакви други способности.
  • 4
    2
    Свети Унуфри
    Умопобъркан фашистки гяур! 👎
  • 6
    1
    darkaveng
    Бе тоз момък много "начетен"! Бравос!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари