Ген. Атанасов: Полицаите, които пребиха момче и момиче са непрофесионалисти

1
Ген. Атанас Атанасов, председател на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред и депутат от Реформаторския блок
Ген. Атанас Атанасов, председател на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред и депутат от Реформаторския блок Видео: Нова телевизия

Служителите на МВР, упражнили насилие върху момче и момиче при скандален арест в центъра на София, демонстрирали абсолютен непрофесионализъм и агресия.

Това заяви в ефира на предаването „Събуди се” ген. Атанас Атанасов, председател на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред и депутат от Реформаторския блок.

Той коментира още, че „разрешаването на пиянски свади не е лесна работа, защото хората срещу теб са неадекватни”. Това обаче не оправдавало действията служителите на столичното Първо РПУ. Те бяха уволнени, след като клипът с бруталното им отношение към арестантитеВеселина и Александър беше излъчен в „Господари на ефира”.

Полицаите показаха, че не са добре обучени и са психически неустойчиви. Как е възможно петима души да не могат да сложат едни белезници?”, попита риторично ген. Атанасов.

Пълния му коментар по темата за полицейското насилие, както и по актуални политически въпроси гледайте във видеото.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари