Гасиха пожар зад бензиностанция във Ветово

0
Пожарът се е разпрострял на площ от 1000 кв. метра
Пожарът се е разпрострял на площ от 1000 кв. метра

5 сигнала за произшествия и инциденти са наложили намесата на екипи от РДПБЗН – Русе през изтеклото денонощие.

В 12:57 часа вчера служители от  РСПБЗН-Ветово са гасили пожар в сухи треви в гр. Ветово, зад бензиностанция. Пожарът е локализиран и изгасен на площ от около 1000 кв.м. без щети.

В 14:23 часа екип от Първа РСПБЗН-Русе с един автомобил е пратен за оказване на съдействие на екипи на полицията, заради катастрофирал лек автомобил „Опел Кадет“ след разклона за с.Красен в посока с.Щръклево. Пътниците  са били извадени без тежки наранявания.

В 15:48 часа по сигнал за пожар в сухи треви огнеборци от Първа РСПБЗН-Русе са пратени на адрес на ул. Иван Вазов, зад библиотека „Л.Каравелов“. Няма щети.

От 19:23 до 20:35 часа пожарникари от Първа РСПБЗН-Русе отново са се отзовали по сигнал за запалени сухи треви, този път на адрес в с. Басарбово, старото сметище. Загасили са ги с тупалки на площ от около 3200 кв.м.

В 20:22 часа екип на Двемогилската пожарна служба е пратен по сигнал за пожар в сухи треви в  с. Кошов. Загасен е с около 100 л вода, чрез гръбни пръскачки и тупалки, на площ от около 200 кв. м.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари