Гърция екстрадира Иво Богданов

1
Голготата на Иво обаче не приключва с екстрадирането му в България от Гърция
Голготата на Иво обаче не приключва с екстрадирането му в България от Гърция

Утре в 20:05 ч с полет на егейските авиолинии на родна земя ще стъпи Иво Богданов, който лежа невинен 7 години в гръцки затвор за убийство, което не е извършил

Голготата на Иво обаче не приключва с екстрадирането му в България от Гърция, тъй като тази екстрадация го ограничава да пътува в южната ни съседка, където предстоят още дела по странния казус за Иво, пише 24 часа.

Гърция ограничава възможността Иво Богданов да се явява лично на делото, което все още не е приключило, тъй като срещу него има повдигнати още две обвинения за грабеж и притежаване на оръжие.

Припомняме, че случаят започва да се разплита през декември 2016 г., когато предполагаемият “убит” през 2010 г. полски гражданин Ричард Ханускевич умира от естествена смърт в болницата на град Триполи, или 6,5 г. след като невинните двама братя са Иво и Константин Богданови са осъдени за убийство.

Въпреки установяването на невинността им обаче Иво Богданов продължаваше да стои в гръцки затвор. Брат му Костадин бе освободен с подписка през юни 2015 г.

Прочети повече ТУК

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари