Българин влиза в затвора за убийството на „гръцки гларус”

0
На първа инстанция българинът бе осъден на доживотна присъда
На първа инстанция българинът бе осъден на доживотна присъда

От доживотна на 22 години затвор бе променена присъдата на 35-годишния B. M. за смъртта на 64-годишния Илия Фанурис известен като гръцкият Бруно или „Последният гръцки гларус” от документалния филм „Колосът на любовта“.

На първа инстанция българинът бе осъден на доживотна присъда като бе признат за виновен за убийство с умисъл, пише "Български новини".

На обжалването на присъдата, днес второинстанционен съд отсъди, че българина не е имал за цел на убие гръцкия гражданин, а инцидентът е станал в следствие на злополука, след показания дадени от съдебния лекар. Обвинената за съучастие 37-годишна българка е освободена с решение от Наказателния съд на остров Родос, издадено на 11 ноември 2014 година.

Припомняме, че Фанурис бе намерен овъглен, в изпепеления си от пожар дом в главния град на остров Родос. Полицейското разследване стигна до Халкидики, където местната полиция арестувала 35-годишен българин и 37-годишна българка. Според полицейските доклади, двойката живеела в Родос и българската жена е имал отношения с Фанурис, който се опитвал да я убеди да напусне партньора си.

Българинът е признал пред полицията, че във фаталната нощ, той е бил в къщата на Фанурис и се е опитал да го заплаши, но е загубил контрол и се е стигнало до фатална развръзка. Очевидно, домът на Бруно в последствие е бил запален, за да се прикрият следите. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари