Гардовете на Митьо Очите нападнаха репортер пред очите на полицаи

0
Екшън пред болницата, в която лекуват Димитър Желязков
Екшън пред болницата, в която лекуват Димитър Желязков

Истински екшън се е разиграл в петък пред болницата, където е настанен за лечение простреляния ъндъграунд бос Димитър Желязков - Митьо Очите.

Негови охранители са нападнали журналиста от "Скандални новини" Тодор Стефанов, съобщи самият той, предаде агенция ПИК.

"Искахме да разговаряме с неговата дъщеря. Бяхме възпрепятствани от бодигардовете на Митьо Очите, които започнаха да ни блъскат, а след това започнаха ругатни и заплахи, че ще отидем в гроба", разказа Тодор.

"Дъщерята на Митьо Очите също се нахвърли върху нас и каза, че е много силна и че не знаем с кого си имаме работа. Интересното в случая е, че полицаите, които бяха там, не направиха нищо. След нападението се обърна на другата страна", разказва още потърпевшият журналист.

Той е възмутен от отношението на правоохранителните органи. "Нали уж бяхме четвъртата власт? Как може върху нас да се упражнява подобно насилие и да се отправят такива заплахи, а полицията да не се намесва? Как да подам жалба в полицията, след като те бяха там и гледаха безучастно", попита още Тодор Стефанов.

Припомняме, че Димитър Желязков - Митьо Очите бе прострелян с пет куршума в заведението "4 You" в "Слънчев бряг" на 8 юни. При престрелката загина гардът му Александър Алексиев, а друг негов охранител бе ранен. Двама души - Георги Иванчев и Радослав Димитров са задържани и обвинени за опит за убийство на Димитър Желязков. 31-годишният Тодор Славов пък бе арестуван и му е повдигнато обвинение за убийството на Алексиев.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари