Ганьо вирус не го лови, булгаааар!

3
Ще им се не знаят и измислените пандемии
Ще им се не знаят и измислените пандемии

"Ганьо вирус не го лови, булгаааар!" 

Това пише Сибила Маринова в социалната мрежа. Ето какво точно гласи постът й:

"Какъв парадокс: мерките бяха навременни и имаме малко болни и заразени на фона на това, което се случи в други държави.

Обаче не сме доволни. Щом нямаше камиони с трупове, значи мерките не са били необходими, облъчват ни с 5G, искат да ни ваксинират и чипират насила и вирус няма. Ако имаше камиони с трупове, пак щяхме да сме недоволни.

Че не е имало мерки, че докторите са скапаняци и един вирус не могат да лекуват, че другите са се справили по-добре от нас. Недоволствахме и че не ни пускат навън в парковете и сред природата. Вирусът се морял с фитнес и спорт на въздух. Големи спортисти се извъдихме внезапно. Отвориха парковете, пуснаха ни в планината.

Къде е българинът? На кафе. Спортува. 4х100. Кръчмата ни е по-важна от здравето, май. 

Мерки ли? Я отваряйте моловете, че психиката на хората се повреди от това безмолие два месеца! Трябва да купим тоалети, трябва да изпратим абитуриентите, снимки да направим, да видят комшиите, защо иначе дадохме толкоз пари за рокля и цици?! 

Време е и фитнес-залите да отворят. Така де. Какъв спорт е то, ако не си заедно с още поне 30 пръхтящи потни дангалака? Ще им спортуваме в парка, да, бе, да. Там кой ще ни види?! Некви мами с дечурлиги и лелки с кучета. Друго си е У фитнеса, селфи-мелфи, туй-онуй! 

Ще им пляскаме на докторите, тез измамници, дето вземат по 1000 лв, за да пишат, че някой е умрял от коронавирус. Живеели в болниците? Там да седят, клетва са давали. 

Маски? Я па тия! Маските са, за да мълчите, бе, алоууу! 

Умирали хора от коронавирус. Умряли няколко бабички с по 200 болести, голяма работа. Че те и без това щяха да умрат. Ама ако е мойта баба, мамичката им е....м на тези некадърници, докторите. Ще я излекуват, иначе... Затова им плащат! От моите данъци заплати им плащат! 

Я виж специалистите вирусолози какво казват, няма вирус, няма пандемия. Те болни не са виждали и не са лекували, защото болни няма, пък и нямат време хората, постоянно са по интервюта. 

ВидЕхте ли оная, Бенатовата, как направи генералчето на салата? Яко щели да измрат. Кой беее, Ганьо вирус не го лови, булгаааар!

Айде, утре на кафе, после да напомпаме във фитнеса и след това да джитнем до мола. Ще им се не знаят и измислените пандемии..."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари