Галена напуска "Гласът на България"

15
В емоционален пост в Инстаграм Галена благодари на колегите си от журито Дара, Любо и Иван Лечев и обяви, че е "време за следващия голям проект"
В емоционален пост в Инстаграм Галена благодари на колегите си от журито Дара, Любо и Иван Лечев и обяви, че е "време за следващия голям проект" Снимка: Instagram

В емоционален пост в Инстаграм Галена благодари на колегите си от журито Дара, Любо и Иван Лечев и обяви, че е "време за следващия голям проект"

"Гласът на България" е вълнуваща емоция. За мен беше истинско удоволствие да се докосна до таланта на всички участници от последните два сезона, да работя с невероятния екип, който прави предаването, да споделя всичко това с моите любими Дара, Любо и г-н Лечев. Благодаря им за смеха, за сълзите, за музиката! Аз изпълних своята мисия — на сцената да звучат повече от нашите прекрасни български песни! Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, затова е време за следващия голям проект. #ОтборГалена завинаги ще остане в сърцето ми! Даре, Жаки, честита победа".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    11
    Габи
    Предаването само ще спечели от нейното напускане. Лошото ще бъде ако я замени друга разголена чалгаджйка. Целта на шоуто не е победа на участник, а на треньор.Жалко, че Галина и Дара се титуловат за много добри ментори.
  • 13
    10
    Зрител
    Това е една добра новина за зрителите.
  • 8
    9
    дааам
    че и не е много умна, също така
  • 8
    8
    Тъпотия
    Последните 4 коментара една и съща п@тка ги е писала, стила е един и същ!
  • 3
    7
    Въй въй
    Много лош завършек...по добре да не го бех гледала ..много съжалявам..но всичко е нагласено...много връзки май тряя за това нещо...много много..Соня,Александър желая ви успех..много мее яд за вас..така е в бг мн връзки трябва да имаш...идете в чужбина тук Нее за вас
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари