Гълъб Донев: Вече два месеца правителството на Денков „разлайва кучетата“

1
Бившият служебен премиер посочи, че никой още не е видял реални действия за решаването на проблемите на гражданите
Бившият служебен премиер посочи, че никой още не е видял реални действия за решаването на проблемите на гражданите Видео: bTV

Бившият служебен премиер посочи, че никой още не е видял реални действия за решаването на проблемите на гражданите

Вече два месеца правителството на Денков „разлайва кучетата“. Това каза в предаването „Тази сутрин“ по bTV бившият служебен премиер и настоящ началник на кабинета на президента Гълъб Донев.

Явно в началото на всеки месец редовното правителство на акад. Николай Денков ще излиза, за да казва публично, че са били още един месец във властта. Това вече не е изненада за никого. Обикновените граждани, които не се интересуват много от политика, вече вижда знаците, които редовното правителство дава за своето съществуване“, обясни Гълъб Донев.

Началникът на кабинета на президента посочи, че за два месеца никой не е видял реални действия за решаването на проблемите на гражданите. „Точно обратното – съсредоточават се върху критиките срещу служебните правителства, за които са виновни именно редовните“, поясни още той.

Гълъб Донев, в отговор на Николай Денков, посочи, че и редовното правителство има някои добри практики, но все още не се виждат реални действие за решаване на най-наболелите проблеми на хората. „Положителното за момента не може да се види, защото няма реално свършена работа“, поясни обаче той и допълни, че по-скоро става дума за „разлайване на кучетата“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари