ПП-ДБ искат Румен Радев да изтегли указа за гласуване на кабинет

0
Свидетели сме на безпрецедентна подмяна в българската конституционна и политическа история, заявиха от ПП-ДБ
Свидетели сме на безпрецедентна подмяна в българската конституционна и политическа история, заявиха от ПП-ДБ Снимка: БГНЕС

Кирил Петков: Мария Габриел няма качества за премиер

Свидетели сме на безпрецедентна подмяна в българската конституционна и политическа история, заявиха от ПП-ДБ на пресконференция.

Премиерът в оставка Николай Денков заяви, че предложеният състав на проектокабинет от Мария Габриел не е съгласуван с преговорния екип на ПП-ДБ, както и че голяма част от предложените хора, включително и той, не са дали съгласие да бъдат министри в този кабинет, предава БНТ.

"Включително аз никога не съм давал съгласие. Не искам да бъда номиниран в състава на този кабинет. Няма съгласие и по текста на споразумението. да, то беше обсъждано, но останаха спорни текстове. Именно заради това единственият подпис, който ще видите под него, е на Магия Габриел, няма подписи от ПП-ДБ. Няма решение на нашите колективни органи, че бихме могли да се включим такъв състав на МС или да се подпише под такова споразумение".

Кирил Петков

"Всички тези месеци имам базово доверие на Мария Габриел. Днес то беше безвъзвратно загубено. Те се поддаде на натиска на г-н Борисов. Предполагам, че и на натиска на г-н Пеевски. Тя днес показа, че няма качествата да бъде премиер. За да бъдеш премиер трябва да имаш базов интегритет, трябва да имаш смелост, лидерски умения и да не се навеждаш. Жал ми е за нея. За г-н Борисов ме е срам. Защото всички тези дни той не се появи нито за миг. Той използва четири жени, криейки се зад тях, защото нямаше мъжеството да застане на масата и да каже, че не може да приеме този кабинет".

За Борисов той допълни с поговорка, че "вълкът козината си мени, но нравът не".

"Днес г-н Борисов избра може би своите страхове, зависимости или дружба с Пеевски пред България".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Както правилно
    каза вчера Татяна Дончева - На националните граници трябва да се сложи табела"Психо болница", за да могат хората да знае който влиза че може да налети на всякакви хора. https://www.youtube.com/watch?v=UaZRofjiPr4
  • 8
    7
    Шиши
    Малките ку...ки на Бойко реват на умряло ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА
  • 6
    6
    зоосправка
    Вагината на синия кит е широка 2,4-2,8 м и 8м дълбока, което я прави 4-тата по големина п*тка в света след денков, кирчо и кокорчо!
  • 6
    5
    и що е тоя плач
    от пп-дб?!? Като са толкова силни и ербап, да не гласуват кабинета и да ходим на избори! Само дето не знам тези, които пп-дб излъгаха на предните избори, дали ще гласуват пак за тях?!? Сигурно не!
  • 4
    4
    Иво Атанасов
    С тоя си гаден номер ГЕРБ се самоубиха и вече не са първа сила
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари