Гълъб Донев: Няма да бъдете на студено и тъмно тази зима

0
Удобно е да се атакува служебното правителство, докато то прави всичко възможно, за да намали ефектите от кризите, в които завари страната, заяви още Донев
Удобно е да се атакува служебното правителство, докато то прави всичко възможно, за да намали ефектите от кризите, в които завари страната, заяви още Донев Снимка: БТА

Удобно е да се атакува служебното правителство, докато то прави всичко възможно, за да намали ефектите от кризите, в които завари страната, заяви още Донев

"Няма да бъдете на студено и тъмно тази зима". С тези думи служебният премиер Гълъб Донев се обърна към българските граждани от парламентарната трибуна, предаде БТА.

"Това, което служебното правителство направи и ще продължи, докато не се излъчи редовен кабинет, е да се гарантира сигурността на хората“, увери Гълъб Донев.

"Удобно е да се атакува служебното правителство в момент, когато прави всичко възможно, за да минимизира ефектите от кризите, в които завари страната на 2 август тази година“, изтъкна служебният премиер.

Депутатите обсъждат на първо четене Законопроект за продължаване действието на разпоредби на Закона за държавния бюджет на Република България за 2022 г., Закона за бюджета на държавното обществено осигуряване (ДОО) за 2022 г. и Закона за бюджета на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) за т.г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари