Гаджето на Тихомир Рангелов рискува живота си със 120 км в час с тротинетка

6

Емили съобщи, че ще даде интервю за bTV, където да разискват за мощните електрически тротинетки и скутери

Едно момиче, обикалящо страната с тротинетка, която кара с бясна скорост предизвика както възмущетие, така и любопитство у мнозина. Оказа се, че това е небезизвестната Емили, приятелка на ТихомирМелиса Рангелов, участник и във „Фермата“, пише Vihrogon.bg.

Тя бе снимана неведнъж да кара превозното средство с над 100 км/час по магистралата, като освен огромната за нея опасност от това безумие, става предпоставка за ПТП с останалите участници на пътя.

Преди дни е заснета да кара тротинетка със 120 км/ч по скоростен път във Варна. То е по джапанки и развива смъртоносната скорост.

В много коментари се предполага, че това е същото момиче, което преди време беше заснето да кара тротинетка с 80 км/ч на Околовръстното шосе в София. Потребители на социалните мрежи предположиха също, че сега същото момиче е на море и подобрява собственото си постижение.

В профила си в социалната мрежа Емили съобщи, че ще даде интервю за БТВ, където да разискват за мощните електрически тротинетки и скутери и закона за движение по пътищата. Това нейно безумие може да се обясни единствено от желанието за популярност, да бъде интересна, въпреки, че рискува живота си.

"Да направят по-мощни тротинетки, за да можеш да хвърчиш поне с 160 по улиците". Това й пожела иронично неин последовател.

Дано някой опита да я спре в това безумие, а не да се показва, че и така може и това да стане причина за инциденти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    13
    Курамиянко
    Таз ковра явно организъм изпитва при тия скорости. Едно камъче или дупка (каквито изобщо липсват на нашите пътища) и ще стане на пастет! Изобщо трябва да се забранят тия тротинетки на пътя! Да им направят специални алеи и да ги ограничат със закон до 20-25 км!!!!
  • 5
    12
    Георги
    "Бъдещето" е в електрическите тротинетки и в съжителство на хора, които не могат да се репродуцират-размножават. Интересно как ще се създават новите поколения, които да надграждат това светло Евро-атлантическо бъдеше. Аз съм изостанал, нямам физически данни да карам тротинетка и да се трансформирам в активно-пасивна сладурана.
  • 7
    11
    Шморца
    То туи нещо чурка има там отдулу ба.
  • 14
    10
    Sтанко
    Тези педали са за психиатрията. Заключени за по-дълъг период от време, па дано дойде ден в който да се осъзнаят къде се намират! то Бива педеразщина, ама това не прилича на нищо! Наказание - обществено полезен труд, докато се върнат ценностите в изгубените граждани!
  • 14
    9
    0003
    Тая не е със всичкия си,движи се в лявата лента, едно камъче или неравност и ща намаже гумите на няколко коли. Пълно безумие, тук държавата трябва да си свърши работата и да въведе правила за тези тротинетки.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари