Емили отново се провини

2
Тодор Тошев се оплака от поведението ѝ на пътя
Тодор Тошев се оплака от поведението ѝ на пътя Видео: NOVA

Тодор Тошев се оплака от поведението ѝ на пътя

Пореден сигнал от зрители срещу Емили, която обикаля столичните улици, карайки тротинетката си с превишена скорост. Този път тя е била засечена да кара с близо 100 км/ч на столичния булевард „България”.

Тодор Тошев се свързва с NOVA, за да се оплаче от поведението ѝ на пътя. „Пътувайки, бяхме задминати от един много бързо движещ се обект. Държа да подчертая - слабо осветен. Въобще не ги видях в страничното огледало. Само задният пасажер имаше светлоотразител на раницата”, обясни той.

Емили обеща, че ще поправи грешката си. „Хубаво е по тъмно да караме с включени силни фарове”, посочи тя и добави: „Ще се откажа да карам в мокро време. Но пак ще си летя по магистралите”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    7
    Леонид Леонидович
    Свга на всякъде, на всеки час, има матр'ял за пропаганда на джендъризЪма. Но джендъризЪма уважаеми другарки и другари е НЕДОНОСЧЕ!
  • 9
    6
    русенец
    Моторните превозни средства, в това число и електромоторните, не трябваше ли да имат регистрационни табели и да са с платена ГО? Защото тори автомобил, който е изведен от движение но не е в гараж или личен двор пак трябва да е с ГО.
  • 16
    5
    русенец
    Егати тъпата държава сме! С някакъв педал на тротинетка не можем да се справим, искаме да се справим с хулиганите с автомобили. Да закрием КАТ, а служителите в него никога да не се допускат повече на държавна ясла!
  • 19
    4
    ББККПП
    Спрете това чудовище!!!!Цяло лято само този боклук показвате!!!Къде са законите?????Къде е правосъдието???Какъв пример дава това същество на подрастващите????Трябва ли някой да пострада,заради това чудовище????
  • 14
    3
    Отегчен
    Не е лошо. Хубаво е да има такива репортажи. Ще послужат в съда, когато някой нещастен шофьор сгъне под гумите си Даниел - в съда ще Даниел, а не Емили.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари