Момиче с тротинетка разви 120 км/час на скоростен път във Варна

4
Какво ще се случи ако мине през дупка с тази скорост
Какво ще се случи ако мине през дупка с тази скорост Видео: NOVA

Кадрите взривиха мрежата

120 км/ч с тротинетка по скоростен път. Кадри с момиче по джапанки, което развива смъртоносната скорост във Варна, взривиха мрежата.

В много коментари се предполага, че това е същото момиче, което преди време беше заснето да кара тротинетка с 80 км/ч на Околовръстното шосе в София. Потребители на социалните мрежи предположиха още, че сега същото момиче е на море и подобрява собственото си постижение.

Гаджето на Тихомир Рангелов рискува живота си със 120 км в час с тротинетка

Ако тротинетката попадне в дупка на пътя, то при всички случаи ще се стигне до инцидент. Момичето ще падне и ако след нея се движи автомобил, има вероятност да я сгази”, обясни в ефира на „Здравей, България” пътният експерт Владимир Тодоров.

По думите му тротинетките нямат място на скоростния път. „Основният проблем е, че се дава лош пример. Второ – тя застрашава както себе си, така и останалите участници в движението”, коментира още специалистът.

Той призова полицията да издири момичето от клипа. "Тя трябва категорично и назидателно да бъде санкционирана", подчерта Тодоров. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Реалност
    Как достига такива скорости със това електрическо моторче, как и издържа батерията въобще да набере такива скорости, как се спира без да литнеш напреде, как издържат тези малки колелца? Моторите си имат дизайна поради причина, не защото изглеждат яко. Има скутери стигащи ~70КМ/ч, но 100+ за сега само по BTv-то и у фейса се говори Сигурно трябва да пътуваш със гири във джобовете за да не литнеш при най малкия наклон със тези 100кг които ще тежиш, общо.
  • 1
    4
    Толкова ли е трудно?
    Създайте закон бе, 240 депутати мърди! При нарушения с тротиненки направо да се конфискуват!!!
  • 4
    3
    аз
    ако я изпревари някой джип с висока скорост, тая ще стане на фъшкия на асфалта. ама то мозък се иска....
  • 1
    2
    до 1
    Не съществува закон по който могат да я санкционират. Вероятно единствено за движение с ППС по скоростен път или магистрала. Но може да си фучи и с 200 км/ч и просто няма закон по който да я пипнат.
  • 10
    1
    Русе
    Това малоумно същество,трябва да се санкционира незабавно.Честно казано не мисля какво ще стане с нея,ако попадне в дупка.Мисля за невинните водачи,които ще трябва да понесат вината заради една плазмодия.Ако толкова иска адреналин,да отиде да полети от скала.Няма да пречи на никого!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари