Емили: Влачих се по дупе със 100 км/ч, но пак ще летя по магистралите

1
50 метра се влачих, разказа тя с усмивка
50 метра се влачих, разказа тя с усмивка Видео: Bulgaria On Air

Клипът, запечатал инцидента, събра хиляди реакции

Сериозен инцидент с Емили, която преди месец прелетя със 120 км\ч с тротинетка по магистралата. В разгара на бурята във вторник тя е паднала на Южната дъга. Клипът, запечатал инцидента, събра хиляди реакции.

Малко след 17 часа Емили се качва на тротинетка си и тръгва по Околовръстното, за да стигне до закусвалня в квартал "Младост" и да си купи пържено пиле. Въпреки дъжда и ограничението от 80 км/ч обаче, гладът я кара да бърза и да вдигне 100 км\ч.

Оказва се, че автомобилите, които карат в ограничението, ѝ пречат.

"Тръгвам да правя маневра към крайна лява лента, да изпреварвам, в същото време самото кормило на тротинетката се унася и в миг от секундата със 100 км/ч се влача по асфалта. Тротинетката хвръкна наляво, аз надясно и паднах по най-добрия начин, хлъзгайки се по дупе", каза Емили пред камерата на Bulgaria On Air.

Като по чудо се разминава с преминаващите наоколо автомобили.

"50 метра се влачих и в същото време, влачейки се по асфалта, изпреварих самата кола, която трябваше да изпреварвам с тротинетката", разказа тя.

Ранена, Емили се прибира вкъщи, където я чака приятелят ѝ Тихомир. В крайна сметка двамата преоткриват законите на физиката.

"Първоначално се учудих как може да е оцеляла и тротинетката също, но интересното е, че се оказа, че да паднеш по мокър асфалт е по-сигурно, защото се получава едно хлъзгане и няма триене. Ако паднеш на сухо е по-опасно. Сменихме с нови гуми, защото старите ги спукахме. Стават за дъжд, казаха, но всъщност май не стават", разказа Тихомир.

Преди месец полицията глобила Емили за превишена скорост.

"Само в сухо време ще карам и пак ще летя по магистралите", каза Емили с усмивка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    10
    Репата
    Тия ако ми обещаят, че нема да ги видим вече по медиите, моем да се прекинем и да ги осеменим и двамата поотделно.
  • 5
    9
    Sтанко
    Тези плашила са за специален "приют" - далеч от погледите на подрастващите и неосъзнатите. Такива деградират обществото и по-лошото е, че обществото се стреми по-скоро към приобщаване (и неосъзнатите да станат като тях - опакови) отколкото към отцепване и заклеймяване. Подобни елементи или трябва да живеят по догмите на обществото или трябва да търсят своя собствен свят - някъде далече от погледите на останалите, които не искаме да се разрушават ценностите. Гората, балкана, далечното мореплаване, северен и южен полюс или Марс и Луната са много добри дестинации.
  • 3
    8
    ники
    Еврогейския съюз толерира точно такива нагли мръсни изроди като тоя данаел и журналистите му подгласят ТОВА ЛИ СА НОВИТЕ ЦЕНОСТИ ПЛЮЯ НА ТЯХ
  • 12
    7
    colibri
    Аз съм толерантен човек, но преекспонирането на т. н ЕМИЛИ ми идва повече. Уважавам различните/ИМАМ ТАКИВА ПРИЯТЕЛИ/, но това, което ни се предлага в България , ми идва някак нагласено. Това нещо,в/у троринетката трябва, може би да го приветстваме? ТРЯБВА ДА МУ съчустваме, подкрепяме, когато нарушава правилата за движение? С каккво е по- велико от тези шофьори, които спазват правилата?
  • 9
    6
    ...
    Хората са насъбрали толкова злъч към това фалшиво нещо, че никой не се усеща как го пързалят. Този мома сама е паднал, белким отново влезе в новините, че с гаджето да ги поканят в някой сутрешен блок и да падне някой лев. Щото ако и да са плашливи някой хора, да не ги обвинят в полова дискриминация, колкото и да се правиш на пе*ал или на жена, критериите не са чак толкова ниски, че да се класираш.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари