Габи от Варна е новата „Мис България“

1

23-годишната варненка Габриела Кирова е новата „Мис България“ 2016г.

Най-красива нашенка има две дипломи – британска и българска, работи в сферата на туризма и буквално просълзи майка си от радост, когато обявиха името й по време на финала, информира Novini.bg.

Щастливата майка на Габриела бе пристигнала от Варна специално за конкурса, който се проведе в столичната зала „Рейнбоу плаза“. „Много се радвам за нея, ужасно съм горда“, сподели майката на „Мис България“ веднага след края на красивата надпревара.

Габриела е висока цели 178 см, има перфектни мерки и говори английски и гръцки. Миналото лято даже посетила южната ни съседка, за да проведе своя стаж в областта на хотелиерството.

Габриела ще има възможност да представи страната ни на международния конкурс „Мис Планет“ 2017г. Въпреки, че короната доста трудно се закрепи за прическата на новата Мис и постоянно падаше, Габи смята да носи достойно титлата цяла година.

На второ място в конурса „Мис България“ се класира футболната съдийка от Бургас Рени Радева, а третото място бе за „Мис Стара Загора“ - Стиляна Станчева.

Общо 18 кандидатки се включиха във финала на „Мис България“, а перфектната организация на конкурса дължим на Ирина Папазова.

Сред ВИП гостите на конкурса бяха куп красавици, сред които Юлия Юревич, Боряна Баташова и Наталия Гуркова.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари