Г-жо Розалия Димитрова, обяснете това!

0
Служителите карани с автобуси в Русе за последно сбогом с генерала, докато се водят на работа
Служителите карани с автобуси в Русе за последно сбогом с генерала, докато се водят на работа

Погребението на Ваньо Танов на 2 март буквално опразни митниците, алармира служител на агенцията пред BIG5.BG. В деня, когато България си каза последно сбогом с бившия митничар №1, агенцията е останала блокирана от липсата на персонал, който е бил пренасочен с автобуси и частни автомобили към Русе за тъжния повод.

Хиляди българи, сред които много служители на Агенция „Митници“ от клонове в цялата страна, се наредиха на опашка, за да се простят с ген. Ваньо Танов преди погребението му в тесен семеен кръг в гробищен парк „Чародейка“ в крайдунавския град.

„Нормално, поводът е такъв, че трябва да се отиде. Проблемът е, че митничарите от София, например, поеха към Русе – близо 310 км. в едната посока, без да са пуснати в отпуск, без да са в болнични, а докато се водят, че са на работа. Ами ако беше станал някакъв инцидент? Как ще обясни тогава новият шеф на агенцията Розалия Димитрова, която също бе на погребението, какво прави неин служител през работно време на стотици километри от София?“, гневи се редовият митничар.

Според него е трябвало хората, изпратени да участват в траурната церемония, да бъдат освободени от работа с някакъв поне формален повод – болничен, отпуск или поне да бъдат командировани служебно до Русе, което обаче не се е случило.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари