Г-жо Иванова, само ГЕРБ може да помрачи настроението на русенци

18
Диана Иванова изглежда не знае къде се намира и за какво се бори
Диана Иванова изглежда не знае къде се намира и за какво се бори

Диана Иванова изглежда не знае къде се намира и за какво се бори.

Никому незнайната с амбиции за власт учителка е решила да води кампанията си в социалната мрежа с изтъркани клишета и празни приказки.

"Градът ни е толкова красив! Само празните улици могат да помрачат настроението и славата на Русе. Искам отново да виждам млади хора по тези улици. Да бързат, и то с желание, към мястото, на което работят. Мястото, което им дава шансове за бъдеще тук, в Русе. Искам отново градът ни да е жив, творчески шумен, пълен с възможности за реализация. Можем ли заедно да постигнем това?", споделя даскалицата с поредния си жалък опит да спечели симпатиите на русенци.

Искаме да припомним на г-жа Иванова, че е кандидат за кмет от същата партия ГЕРБ, която партия потопи града през последните 8 години.

Не г-жо Иванова, не можем да постигнем нищо заедно, защото лицемерието и бездушието на вашите партийни другари ни доведе до дук.

Г-жо Иванова, и ние искаме да виждаме млади хора по улиците, но това няма как да се случи с кукли на конци като вас. Моля Ви да продължите с учителската си професия, защото кметското място наистина не е подходящо за Вас. Русенци нямаме повече нужда от хрантутници на държавна заплата, които да се отчитат само и единствено диктатора в държавата.

Русе има нужда да бъде управляван от можещ, мислещ и свободен човек, който да работи за интересите на русенци. 

Петър Симеонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари