Г-7 заплаши Русия с безпрецедентни санкции в случай на ескалация

0
Това се казва в изявление на външните министри на Г-7
Това се казва в изявление на външните министри на Г-7

Това се казва в изявление на външните министри на Г-7

Всяка по-нататъшна ескалация около Украйна ще има огромни последици за Руската федерация, включително финансови и икономически санкции в широк спектър от сектори. Това се казва в изявление на външните министри на Г-7 след срещата им в Мюнхен днес, предава БГНЕС.

Докато търсим дипломатически решения за решаване на кризата Русия-Украйна, Москва не трябва да се съмнява, че всяка по-нататъшна военна агресия срещу Украйна ще има огромни последици, включително финансови и икономически санкции срещу широк спектър от сектори, водещи до значителни и безпрецедентни разходи за руската икономика. В този случай ще предприемем и множество ограничителни мерки", се казва в документ на германското външно министерство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    5
    Четящ от ВИС-2
    Изглежда Путьо Марийкин е бил някъде в района на Марийка Путьова и е близал сладолед или е учил азбуката когато се наложиха търговските рестриктивни мерки срещу Русия още по времето на Барак Обама в края на първият му мандат.Резултата беше следният: Всички износители,селско стопански и промишлени във Франция,Белгия,Англия,Испания и .т.н. излязоха на протест и започнаха да хвърлят продукция защото нямаше кой да им купува боклуците.Лондонското сити с бутиковите и маркови магазини първо пострада защото Руснаците купуваха на килограм,а изчезнаха и също ревнаха на умряло.От цялата работа пострада икономиката на Европа и същата започна да буксува.САЩ и Канада побързаха със СЕТА,а Англия напусна Евросъюза измислен което беше планувано още преди 15 години защото с неохота влезе в него въпреки че икономическият експеримент е започнал много отдавна за икономическо облекчение още много години назад за стокообмен между държавите търгуващи с въглища и други стоки като прелюдията беше най-явната стъпка"Бенелюкс" - обединение и визов режим.Така че интересът на САЩ е в ЕС да го духат и да се обърнат към тях с молитвени действия и просби за преразпределение на някой вносни суровини.По този начин САЩ като консуматорско общество търси начин да си оправи кухата икономика на която строгият аргумент е Армията на САЩ със самолетоносачите и дислоцирането на войски в запалимо създадени райони на световната политическа карта,Северна Африка,близкия Изток което е факт.Изначалният най голям кредитор на САЩ са Япония,а сега Китай.Така че ЕС го духа,Русия има стратегически партньори в Азия на които никога не им стига ГАЗ и Петрол и Полезни изкопаеми и работата им върви в боен марш на територията на Азия и Тихоокеанските пазари.Не случайно има военносъюзно споразумение между САЩ,Англия,Австралия и само от него Франция изгуби в първите минути 40 милиарда долара.Европа и нейното население винаги е било потърпевшо когато излиза от рамките налагани от Вашингтон.Русанците са още живи и със мощна Армия и след втората световна война,сталиновите чистки ( общо 55000000 избити) и след студената война.Играта вече е който има суровини или ресурси за аргументите ракети и изтребители ,подводници.Ще го духа глупавата Европа и ще печата дълго измисленото евро (екю).България е на въженце и накъдето се завърти в нея посока ще скачаме.Това е резултата от управлението на мъдрите ни политици от 1990 година и до днес по именно,Филип Димитров,Жан Виденов,Иван Костов,Симеон Сакс Кобург Гота,Сергей Станишев и върха на манджата неизявените до предходните моменти членове на БКП,Народната Милиция,Комсомола,Агенти на ДС обединени под светлата личност на Б.Борисов.Удари си г-н Марийкин една бустерна доза може и да се освежиш.
  • -5
    4
    Бай Путьо Марийкин
    Явно т-пунгерите под мен не са наясно с икономическата ситуация. Ако хората решат да накажат някой търговец като не му купуват стоката , едва ли последиците са тежки за купувачите, те са най-вече за търговеца. Така , че ако Русия я накичат със санкции ще е доста тежко за блядовете.
  • -6
    3
    Бай Путьо Марийкин от Кремъл.
    Запада е мощен и санкциите ще са изключително тежки за Русия. Западните загуби от някакви руски мерки ще са незначителни. Санкциите са предимно в една посока, защото Русия няма сили за тежки санкции. Смърт на путино-фашизма, свобода за братския руски народ!
  • 4
    2
    До отегчен
    Ще спират вноса на газ и ток от Европа в посока Русия.......ще ги държат на студено и тъмно :-))) :-) :-) :-)) Може би ще пърдят в посока Изток да ги удушът с евролайна
  • 10
    1
    Отегчен
    Дай сега да видим какви са пък тия страшни санкции. Дето ще санкционират 1/6 от световната суша. Ще им спрете вноса на пшеница ли? Че то го направихте вече. И какво стана? Русия от вносител на жито в момента е номер едно производител и ИЗНОСИТЕЛ на хлебна пшеница. Ще спрете да им купувате природния газ ли? Ама Азия предлага с пъти по добри цени. Щели сте да ги изключите от някаква финансова система за разплащания ли? Че то, кой я ползва в Азия, Латинска Америка, ЮАР и т.н. Ще спрете да купувате титан от Русия ли? Е, там ще настъпите мотиката. Щото то не, че няма други находища по света ама цената ще е х10. Изобщо, защо някой си мисли, че в Русия няма едни "огромни глави", които са премисляли с 35 хода напред.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари