Футболни надежди от Ценово участваха в турнир на малките селища

0
Футболен клуб „Янтра“ – Ценово – младежи до 15 години, взеха участие в държавните игри на малките селища
Футболен клуб „Янтра“ – Ценово – младежи до 15 години, взеха участие в държавните игри на малките селища

Представители на футболен клуб „Янтра“ – Ценово – младежи до 15 години, взеха участие в държавните игри на малките селища.

Тази година домакин на надпреварата, организирана от Българската асоциация на селския спорт, беше град Перущица. В предварителния регламент бяха предвидени състезания по повече от десет вида спорт. Турнирът по футбол, в който взеха участие ценовчани, беше един от най-зрелищните и с масово участие, продължи три дни в края на миналата седмица.

Участниците чрез жребий бяха разпределени в две предварителни групи, съобщи Борислав Атанасов, ръководител на състезателите от Ценово. В първата си среща футболистите от „Янтра“ постигнаха убедителна победа над представителите от Костенец. Във втората претърпяха загуба от Брезник, а в третата постигнаха равенство с Две могили.

В крайното класиране ценовчани заеха петото място. По думите на Атанасов турнирът е бил подготвен на добро ниво и с коректно съдийство. За футболистите срещите са били важна контрола и проверка на възможностите в навечерието на новия футболен шампионат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари