Футболната легенда Джон Грегъри ще проведе открита тренировка в Русе

0
Бившият мениджър на "Астън Вила" е в града по покана на Драгош Фирцулеску
Бившият мениджър на "Астън Вила" е в града по покана на Драгош Фирцулеску Снимка: Туитър

Бившият мениджър на "Астън Вила" е в града по покана на Драгош Фирцулеску

Бившият мениджър на английския футболен клуб Астън Вила Джон Грегъри ще проведе открита тренировка в Русе. Демонстрацията за младите таланти ще се състои на 16 август (сряда) от 17:45 часа на стадион "Локомотив". Входът е свободен.

69-годишният специалист е в града по покана на Драгош Фирцулеску. Двамата се познават от съвместната им работа в индийския Ченайин Сити през сезон 2019/2020, информира БТА.

Джон Грегъри е бивш футболист с шест мача в националния отбор на Англия, като през състезателната си кариера на полузащитник на клубно ниво между 1972 и 1990 година той е бил част от тимовете на Астън Вила, Брайтън, Куинс Парк Рейнджърс, Дарби Каунти, Болтън и др.

В последствие Грегъри започва мениджърска работа в Портсмут, след което води Плимът, Уикъмб, Астън Вила, Дарби Каунти, КПР, Макаби Ахи Назарет, ФК Кайрат, Ченайин, а през сезон 2010/2011 е наставник на бившия български национал Димитър Макриев в израелски Ашдод.

34-годишният Драгош Фирцулеску започва футболната си кариера в Румъния, а през последните години играе в България за Берое, Дунав (Русе), Славия (София) и Добруджа. След придобиване на треньорски УЕФА "С" лиценз Фирцулеску е помощник-треньор на третодивизионния Локомотив (Русе) и треньор на родените през 2012-а и 2013-а в Детско-юношеската школа към клуба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари