Футболист разстреля собствения си вратар

2
Куриозен автогол в Парагвай
Куриозен автогол в Парагвай Видео: bTV

Куриозен автогол в Парагвай

Бразилец си отбеляза един от най-зрелищните автоголове, които някога сме виждали. Изпълнението е от двубоя между Резистенсия и Серо Портеньо от 16-ия кръг на парагвайския шампионат.

При резултат 1:1 играч на Серо Портеньо пусна дълго подаване към своя съотборник Фернандес. Последният обаче бе изпреварен от защитника Руан, който овладява, но, незнайно защо, тръгна с топката към вратаря, подхлъзна се и го разстреля, предаде bTV.

За нещастие на Руан, автоголът се оказа решаващ. С трите точки Серо Портеньо събра 35 и се приближи на 3 от лидера Либертад. Резистенция остава на предпоследното място с актив от 12 точки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Николай
    Слави, Свети Петър да те разстреля тебе.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари