Футболист почина внезапно по време на мач

0
23-годишен футболист на иранския Баболсар е получил сърдечен арест
23-годишен футболист на иранския Баболсар е получил сърдечен арест Снимка: Tehrantimes.com

23-годишен футболист на иранския Баболсар е получил сърдечен арест

23-годишният футболист на иранския Баболсар Амирхосеин Ширч е починал след сърдечен арест по време на мач, предаде Агенция Фокус.

Фаталната случка е станала в седмата минута срещу Нафтогаз Гачасаран във второто ниво на иранския футбол. Махид Пашна, който оглавява футболния комитет в клуба разкри, че играчът е имал сърдечно заболяване.

Сърдечният арест се получава, когато органът внезапно спира да функционира. Може да се случи и на атлети, които са физически здрави и активни. Във футбола това може да стане поради ред причини, като подценяване на дадено състояние, инфаркт или контузия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    2
    ха, ха,
    Световната „конспирация“! Ама и в Иран ли ги ваксинираха под строй?!? Баси зомбирания народ, ще вземе да умре от печатна грешка в нета! :) :) :)
  • 6
    1
    А-ха!
    А колко интензивно ни ги натрапваха и рекламираха тия „ваксини“! Познавам тъпанари, набодени с по две-три дози от „живителните“ течности! Нека очакват включване: тик-так, тик-так, тик-так!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари