Forbes отличи русенска компания

3
Иновации в логистиката за онлайн магазини, това видяха членовете на многобройното жури на FORBES, отличило ЕUSНIРМЕNТS.
Иновации в логистиката за онлайн магазини, това видяха членовете на многобройното жури на FORBES, отличило ЕUSНIРМЕNТS. Снимка: Forbes Bulgaria

Иновации в логистиката за онлайн магазини, това видяха членовете на многобройното жури на FORBES, отличило ЕUSНIРМЕNТS.

Русенската компания EUSHIPMENTS беше класирана на второ място в Категория Иновативна услуга на Forbes Innovation Forum&Awards 2022! Това е първото издание на Forbes Bulgaria, оценяващо и награждаващо иновациите в бизнеса.

Forbes Bulgaria е част от най-голямата бизнес медия в света, „гласът на предприемаческия капитализъм“. Както самите организатори посочват, Innovation Forum&Awards е предназначен за компании, които познават потребителите си и са изградили бизнесите си върху клиентските преживявания, а не върху желанието за бързи печалби.

Награждаването се проведе на 28-ми септември в Sofia Tech Park. В присъствието на стотици гости, а и на самите лидери на най-иновативните компании в България бяха наградени участници в три категории – Социална иновация, Продуктова иновация и Иновативна услуга.

От името на euShipments наградата получи Светлозар Димитров (СЕО в euShipments.com JSC), съобщиха от компанията.

Получавайки наградата за Иновативна услуга, С. Димитров каза:

Говорим за иновации, но никой не каза на кого дължим тези иновации. Всяка една от компаниите, наградени днес, го дължи на своите клиенти. Аз искам да благодаря на нашите клиенти! Те ни карат да сме все по-иновативни, да измисляме нови решения за техните онлайн магазини и да ги доставяме все по-конкурентно в целия ЕС.

Благодарим ви, Страхотни клиенти!

Предлаганите от компанията три метода за доставка на пратки от онлайн магазини сами по себе си не са иновативни:

Доставки от фулфилмънт складове;

От адресите на онлайн магазините;

Чрез т.н. Injection points.

Комбинирането им в една логистична компания и „опаковането“ им в един логистичен софтуер, възможността онлайн магазините да получат достъп през реализирането на едно API и гъвкавостта, която предлагаме чрез нашите над 600 метода за доставка – тук журито видя ползите на предлаганите от euShipments услуги, а и иновативния ни подход.

Иновация е корпоративната ни култура, начинът по който избираме приоритетите си и отношението, което имаме към клиентите. Стремим се да предоставяме независимост с поне две различни опции за доставка във всяка от държавите, до които доставяме онлайн поръчки и пратки чрез достъп до най-популярните PUDOs и Parcel Locker мрежи. Всичко това през 1 API и 1 договор с нас”, каза в допълнение Светлозар Димитров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Гост
    Логистика = управление, ръководене Иновация = новост Онлайн магазин = виртуален магазин Фулфилмънт склад = склад на ишлеме Injection points = точки/места на достава Софтуер = Програмно осигуряване
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари